Teksten schrijven voor bezoekers én zoekmachines!

AEsign kan jou helpen bij het schrijven van goede, relevante teksten. Teksten die aansluiten bij jouw doelgroep en de juiste fase van de customer journey en tevens aansluiten bij de doelen van jouw organisatie. Al sinds 2009 ben ik, Anniek Bakker, expert op het gebied van SEO. Dit betekent dat de teksten niet alleen geschikt zijn voor de bezoekers, maar ook bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines! Wil jij ook goede, relevante teksten voor jouw bezoekers én je vindbaarheid in zoekmachines verbeteren?

> Neem contact met mij op!

Content helpt bezoekers

Het hebben van relevante content (tekst) op je website is zeer belangrijk. Content kan bezoekers op verschillende manieren helpen:

• Content kan inspireren
• Content kan enthousiasmeren
• Content kan informeren
• Content kan aanzetten tot actie

Content helpt ook zoekmachines (Google)

Naast dat content dus relevant moet zijn voor je bezoekers, is content ook belangrijk voor zoekmachines. Zoekmachines (Google) gebruiken content om het onderwerp van de pagina te bepalen. Het hebben van goede, relevante content is dus niet enkel voor je bezoekers belangrijk, maar ook voor zoekmachines. Zoekmachines gebruiken content voor het bepalen van het onderwerp van de pagina. Hoe beter deze content, hoe relevanter een zoekmachine deze content zal vinden en hoe meer dit zal bijdragen aan een goede vindbaarheid in de zoekresultaten.

Wat is goede content?

Goede content is content die relevant is voor de bezoeker én aansluit bij de intentie van de bezoeker. Dit betekent dat je goed dient te kijken naar de bezoeker (wie is hij/zij?) en wat is het doel van de bezoeker wanneer hij/zij op deze pagina op de website komt? Goede content is dus content die aansluit bij je doelgroep en bij de fase van de customer journey waarin deze doelgroep zich bevindt wanneer hij op die pagina op je website komt.

Waarom AEsign inhuren voor het schrijven van teksten?

✓ Teksten die relevant zijn voor je doelgroep
✓ Teksten die bijdragen aan je vindbaarheid in zoekmachines
✓ Meer dan 9 jaar SEO ervaring
✓ Ruime ervaring en kennis op het gebied van usabilty
✓ Creatief in schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen: van wc papier tot tv’s!

Overtuigd? Huur mij nu in voor het schrijven van jouw teksten!

> Neem direct contact met mij op

Deze klanten gingen jou o.a. voor:

Logo El Vidas     Logo Bevallingsbaden.nl     Logo Insynergy Groningen     Logo Pixformance